Van afspraak naar ontwerp.

Fijn dat dat u met ons in gesprek gaat voor uw nieuwe badkamer en/of badkamer renovatie.

Wellicht bent u bij ons binnengelopen en heeft u daarna een afspraak gemaakt, of heeft u gelijk gekozen voor een afspraak. Die afspraak is meestal echt wel nodig. Om een goed advies te geven en een passend ontwerp te maken zijn we al snel een paar uur met elkaar bezig. U verdient het ook om die tijd van ons te krijgen; tenslotte gaat u uiteindelijk een behoorlijke investering doen. Geen klant is hetzelfde. Geen woning is hetzelfde. Dus is ook geen enkel pad van Badkamerdroom naar Droombadkamer hetzelfde. Wat wel altijd hetzelfde zal zijn is dat we u altijd 100% aandacht, enthousiasme en creativiteit zullen geven.

Uiteraard verwerken we ons badkamerontwerp voor u in een 3D omgeving, zodat u direct het mogelijke eindresultaat kunt bekijken. Zodra het ontwerp gereed is, zullen we voor u een Offerte gaan samenstellen. Deze Offerte is naar uw wens op basis van een complete installatie of van het alleen leveren van materialen. In beide gevallen mag u ervan op aan dat er geen extra kosten naderhand bij zullen komen; wij zijn daar heel helder en transparant in.

Op het moment dat u overtuigd bent van het door ons aangeboden, zullen we overgaan naar de volgende stap in het proces: De Realisatie

Website door BlueBird Media B.V. © | Privacy Beleid | Cookie Beleid