Badkamerevolutie: uw badkamerspecialist.

Badkamerevolutie: uw badkamerspecialist

Men koopt een badkamer in de hoop hier jarenlang van te kunnen genieten. Het is dus belangrijk dat de badkamer niet alleen gemaakt is van materialen van de hoogste kwaliteit, het moet ook een tijdloos en aangenaam ontwerp hebben waar je de komende jaren tevreden over kunt zijn. Het is dus noodzakelijk dat u de hulp inschakelt van een badkamer specialist.

Jarenlange ervaring en hartstochtelijke passie: een gouden combinatie

Wij van badkamerevolutie kunnen onszelf met trots omschrijven als een echte badkamer specialist! Waarom verdienen wij deze kwalificatie? Een enorme vracht aan ervaring, gecombineerd met een tomeloze inzet en een grote passie voor ons vak.

Wij zitten al 24 jaar in het vak, en kennen de badkamer industrie dus door en door. Aangezien wij het nodige hebben meegemaakt, weten wij ons met elke situatie raad. Heeft u een lastige klus, dat maakt niet uit, wij hebben wel voor hetere vuren gestaan. Wij als badkamer specialist kunnen u garanderen dat wij met onze expertise overal een oplossing voor hebben.

Daar komt bij dat wij met veel passie bezig zijn met ons werk. Dat zie je terug in onze resultaten. Veel creatieve oplossingen in combinatie met oog voor detail. U merkt het ook wanneer u onze showroom bezoekt en een afspraak maakt met een van onze badkamer specialisten: De bevlogenheid spat ervan af, en u zult merken dat wij graag die extra’s leveren om onze klanten een goed gevoel te geven. Niets maakt ons blijer dan het leveren van een prachtige nieuwe badkamer.

Gevarieerd aanbod

Wat ons verder tot badkamer specialist maakt is ons vermogen om alles op maat en naar uw wens te maken. Neem bijvoorbeeld onze badmeubelen. Ze zijn volledig op maat gemaakt. Verder heeft u talloze keuzes qua materiaal. Wij beschikken over bladen van graniet, composiet of polybeton, en ons kastwerk kan gemaakt worden uit massief hout, multiplex of fineer. Een van onze badkamerspecialisten staat klaar om voor u een ontwerp te maken, ook wat betreft andere badkamer artikelen!

Wij werken samen met andere badkamer specialisten

Verder werken wij samen met gespecialiseerde vakmensen, die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering. De reden dat wij dit doen? Iedereen heeft een vakgebied waar hij of zij in uitblinkt. Door ook gebruik te maken van andere badkamerspecialisten creëren wij een samenspel dat leidt tot nog mooiere resultaten. Wij van Badkamerevolutie blijven natuurlijk wel verantwoordelijk voor de coördinatie van het gehele proces.

Niet alleen gebruikt Badkamerevolutie de beste vakmensen en architecten ook de nieuwste technologieën worden aangewend om uiteindelijk tot een schitterend resultaat te komen. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze 3d ontwerpen. Wij gebruiken een grafisch 3d programma. Hierdoor krijgt u een goed beeld van het uiteindelijke resultaat, en is het gemakkelijk om tussentijds veranderingen aan te brengen, wanneer u nog niet geheel tevreden bent. Door deze werkwijze kunnen wij aangemerkt worden als echte badkamer specialisten, en zijn wij in staat spectaculaire resultaten te boeken.

De klant is koning

Tot slot, onze persoonlijke benadering. Wij willen graag onze kennis en expertise met u delen, echter zijn wij ook erg geïnteresseerd in uw wensen. Door onze klantvriendelijke insteek, bent u ervan verzekerd dat het uiteindelijke resultaat volkomen aansluit bij uw wensen. Want wij zijn ervan overtuigd dat niet alleen in ons, maar ook in u een badkamer specialist schuilt!

Website door BlueBird Media B.V. © | Privacy Beleid | Cookie Beleid