Nieuwe badkamer.

Wilt u een nieuwe badkamer?

Het komt niet vaak voor dat u een nieuwe badkamer koopt. Badkamers gaan heel lang mee, waardoor het een investering voor de lange termijn is. Vandaar dat u iets wilt aanschaffen waar u lang tevreden mee kan zijn. Een product dat duurzaam is en lang meegaat. Iets met een tijdloos design dat over een aantal jaar nog steeds trendy en stijlvol overkomt.

U hoeft zich niet druk te maken. U bent aan het juiste adres. Wij van badkamerevolutie zijn echte specialisten. Wij maken zulke mooie badkamers dat u er nooit op uitgekeken zal zijn. Wij maken gebruik van de beste materialen waardoor de badkamer decennia in goede staat zal verkeren. Verder werken wij samen met echte vakspecialisten die voor een perfecte installatie zorgen, wat een positieve invloed heeft op zowel de duurzaamheid als het uiterlijk van de nieuwe badkamer. Tevens zijn wij innovators, onze designs zijn uniek en nergens anders te vinden. Wij verrichten maatwerk om aan uw wensen te voldoen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de stijl van uw badkamer nooit uit de mode zal raken. Onze ontwerpen zijn tijdloos.

Welke stappen moeten doorlopen worden om een nieuwe badkamer te krijgen?

Omdat een nieuwe badkamer kopen een flinke investering is, wilt u waarschijnlijk goed nadenken over het ontwerp. Dit is begrijpelijk, gelukkig zijn wij er om u van dienst te zijn. Wij kunnen u erg goed adviseren.

Wij kunnen met een geheel eigen ontwerp komen, dat scheelt u het nodige werk. Echter, wij begrijpen het volkomen als u wat meer betrokken wilt zijn. Wij raden het aan, wanneer u zelf een grote rol wil spelen bij het tot stand komen van de badkamer, om eerst wat inspiratie op te doen. Dit kan op talloze manieren gebeuren.

U kunt bijvoorbeeld onze instagram pagina bezoeken. Hier vindt u talloze foto’s van onze afgeleverde badkamers. U zult zien hoe blij onze klanten met hun nieuwe badkamer zijn, en u zult vanzelf geïnteresseerd raken.

Natuurlijk is het nog een beter oplossing om een keer een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier vindt u unieke en prachtige opstellingen met allerlei soorten maatwerk. Maatwerk badkamermeubels en maatwerk douchcabines bijvoorbeeld. Tevens lopen onze werknemers hier rond, die u goed kunnen adviseren wat betreft creatieve designs, het gebruik van materialen of de montage van de badkamer.

U hoeft niet perse een beroep te doen op ons wanneer u op zoek bent naar wat inspiratie voor een nieuwe badkamer. Er zijn op de televisie talloze programma’s die interieurontwerp als onderwerp hebben. Het zijn niet alleen hele vermakelijke shows, er worden eveneens badkamers van hoge kwaliteit afgeleverd. U ziet eveneens de verandering die de woonruimtes doormaken, wat erg interessant kan zijn. Aangezien wij maatwerk leveren, kunnen wij alles wat mogelijk is ontwerpen en bouwen. Heeft u dus iets interessants gezien, bespreek het met onze specialisten en dan kunnen wij zien wat de mogelijkheden zijn.

Hoe ziet een nieuwe badkamer van Badkamerevolutie eruit?

Aangezien wij maatwerk leveren is hier geen eenduidig antwoord op. Er zijn echter wel wat elementen die in al onze designs terugkeren. Allereerst zijn onze ontwerpen uniek. Wij zijn echte trendsetters en lopen voor op de badkamermarkt. Wij doen prachtige en innovatieve dingen die iedereen positief verassen. Wanneer u een nieuwe badkamer bij ons koopt, dan heeft u iets wat er echt uit springt.

Verder bieden wij exclusieve badkamers aan. Al onze ontwerpen zijn luxueus. U voelt zich net een koning of een prinses met een badkamer van Badkamerevolutie. Wij zijn daarom eveneens erg populair bij bekende Nederlanders zoals Miljuschka Witzenhausen. Wij zijn u ook graag van dienst. Kom langs bij onze showroom om te zien wat de mogelijkheden zijn!

Wilt u een wat concretere beschrijving? Dat kunnen wij ons voorstellen. De volgende onderdelen komen vaak voor in onze badkamers en zijn mateloos populair. Wij maken heel veel gebruik van marmer. Er zijn veel verschillende kleuren beschikbaar, en talloze prints. Marmer geeft een prachtige luxueuze en tijdloze look. Onze gouden en koperen kranen passen prima bij ons exclusieve designs. Dit soort details zorgen voor een ongekende en prachtige sfeer. Verder maken we veel betonlook badkamers, de trend van dit moment. Wij maken gebruik van hele grote tegels, wat een prachtig resultaat oplevert. Alles wat wij doen is maatwerk. Dit zorgt ervoor dat al de bovenstaande producten niet alleen uniek zijn, maar heel goed passen in de ruimte die u beschikbaar heeft.

Neem contact met ons op met vragen over uw nieuwe badkamer!

Heeft u nog vragen, of wilt u graag geadviseerd worden? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar, u kunt ook het contactformulier invullen. Natuurlijk kunt u eveneens een bezoek brengen aan de showroom. 

Website door BlueBird Media B.V. © | Privacy Beleid | Cookie Beleid