Moderne Badkamer Amsterdam.

Moderne Badkamer Amsterdam

Badkamer Evolutie is in staat om allerlei verschillende soorten badkamers te bedenken, ontwerpen en te realiseren. Niks is voor ons te gek en daardoor leveren wij ook moderne badkamers in Amsterdam. 

Elk badkamer project is uniek en op maat gemaakt naar de maten die zich bevinden in uw woning. Er is altijd wat aan te passen naar de mogelijkheden in de beschikbare ruimte die zich bevind in uw woning. Wilt u een moderne badkamer in Amsterdam maar heeft u niet veel ruimte over om een moderne badkamer te plaatsen? Dan is dat geen probleem voor ons! Door de verschillende materialen en het vakmanschap waar wij over beschikken zijn alle maten te doen voor ons. 

Maatwerk moderne badkamer

Wij leveren volledig op maat gemaakte wastafels, badkamer meubilair zoals een zelf ontworpen spiegel, badmeubels en nog veel meer! Door de vele verschillende vormen die wij hebben moeten gebruiken om onze klanten blij te maken zijn wij gespecialiseerd in het optimaal benutten van de beschikbare ruimte. Een bewustwording is dat een moderne badkamer ook genoeg vrije ruimte moet bevatten. Naast badmeubels, spiegels en badkamermeubilair verzorgen wij ook de douchewanden en douchedeuren die een moderne badkamer in Amsterdam compleet maken!

Materialen voor een moderne badkamer in Amsterdam

Van graniet tot multiplex en van multiplex tot composiet. Wij hebben het allemaal! Met verschillende innovatieve designs LED spiegels in ons assortiment geeft u een duurzame draai aan uw moderne badkamer en bovendien is het van hoogwaardige kwaliteit.

Nu denkt u misschien, waarom een LED spiegel? Een LED spiegel zorgt ten eerste voor een moderne look in uw badkamer in Amsterdam en het innovatieve LED zorgt ervoor dat u nooit meer een beslagen spiegel heeft na het douchen of badderen. Het LED zorgt er namelijk voor dat de spiegels een bepaalde warmte ontvangen waardoor het water er vanaf blijft. 

Informatie over een moderne badkamer in Amsterdam?

Wilt u een moderne badkamer maar woont u in Amsterdam en heeft u geen tijd om langs te komen in onze showroom in Utrecht? Dan kunt u geheel gratis en vrijblijvend contact met onms opnemen via het contact formulier op onze website. Wij komen graag met u in contact!


Website door BlueBird Media B.V. © | Privacy Beleid | Cookie Beleid