Complete badkamer.

Badkamerevolutie biedt u een complete badkamer aan! Niet alleen leveren wij hoogstaande kwaliteit met een goede klantenservice, wij bieden u ook een complete ervaring. Alles op het gebied van badkamers hebben wij in huis, en wij staan klaar om u een complete badkamer te leveren.

Wij hebben veel in onze mars. Niet alleen bieden wij talloze badkamerproducten aan, ook beschikken wij over een grote verscheidenheid aan materialen. Wij creëren verschillende type badkamers, elk met een eigen stijl. Verder beschikken wij over enorm veel expertise, waardoor wij goed in staat zijn u te adviseren over elk aspect van de badkamer. Zo krijgt u van ons een complete ervaring en op die manier kunnen we voor u een complete badkamer verzorgen. Omdat wij de gehele badkamer voor u kunnen garanderen inclusief installatie, en u dus alles aan ons over kunt laten (wanneer u dat wilt), kunt u simpelweg ontspannen. Geen gestress, wij zorgen voor het complete pakket!


Van wastafels tot douchewanden


Allereerst de producten. U krijgt wat u wilt. Aangezien elke badkamer uniek is leveren wij volledig op maat gemaakte wastafels. Zo bent u ervan verzekerd dat de tafel in de ruimte past en aansluit bij de rest van de badkamer. Verder kunnen wij zorgen voor badmeubelen, op maat gemaakte spiegels en maatwerk op het gebied van douchewanden. De innovatieve LED spiegels beschikken onder meer over geïntegreerde spiegelverwarming, hierdoor blijft hij altijd condensvrij! Onze douchedeuren zien er schitterend uit, zijn makkelijk te onderhouden en geproduceerd uit versterkt veiligheidsglas.  Kortom, wij hebben alles wat vereist is om een complete badkamer te creëren.


Materialen en kleuren


Wat betreft de materialen, weest u gerust. Wij maken gebruik van een breed scala aan materialen, zodat wij voor een complete badkamer kunnen verzorgen, precies zoals u het voor ogen heeft. Verder leveren wij producten in verschillende kleuren, waardoor u schitterende combinaties kunt maken en er altijd verzekerd van bent dat de kleur waar u naar op zoek bent geleverd kan worden. Wij maken bijvoorbeeld regelmatig gebruik van hout, om de badkamer van wat meer warmte te voorzien. Marmer is een ander favoriet materiaal. Marmer geeft een luxueuze look, iets wat veel van onze klanten waarderen. Verder is het gemakkelijk om te combineren met andere items in uw badkamer. U begrijpt het wel, wanneer u een complete badkamer bestaand uit verschillende materialen wilt, zit u bij ons goed.

Wij bieden onze producten ook in verschillende kleuren aan. Overweeg bijvoorbeeld een wastafel in hoogglans wit. Hoogglans geeft meubilair een luxe en stijlvolle uitstraling. Wilt u een donkere badkamer? Bedenk dan dat zilveren kranen een uitstekende combinatie zijn. Andersom staan matzwarte kranen juist weer goed in een lichte badkamer. Ons brede pallet aan kleuren garanderen dat u absoluut de prachtige en complete badkamer krijgt die u wilt.


Ons team heeft jarenlange ervaring!


Wanneer u een complete badkamer overweegt aan te schaffen, moet u met één ding rekening houden. Voor een succesvol design is het belangrijk dat alle verschillende facetten van de badkamer goed te combineren zijn en op die manier een compleet geheel vormen. Gelukkig heeft ons team jarenlange ervaring, en zijn we op de hoogte van de laatste trends. Zo kunnen we u goed adviseren, waardoor u verzekerd bent van een complete badkamer waarvan elk onderdeel met elkaar versmolten is tot een sprankelende eenheid. Wij maken tevens een 3d ontwerp van uw badkamer zodat u een goed inzicht krijgt in het uiteindelijke beoogde resultaat, en wij eventueel aanpassingen kunnen doen totdat u volkomen tevreden bent. Wij doen er alles aan om u als klant goed van dienst te zijn met als uitkomst: de magnifieke complete badkamer waar u van droomt!Website door BlueBird Media B.V. © | Privacy Beleid | Cookie Beleid