Luxe badkamer Utrecht.

Wie zijn wij?

Badkamer Evolutie is de ideale plek voor het kiezen van een op perfect gemaakte nieuwe badkamer. Bij Badkamer Evolutie staat service en nauwkeurigheid op nummer één. Voor een luxe badkamer moet u daarom zeker een bezoekje brengen aan onze showroom wat gevestigd staat in Utrecht. In onze showroom in Utrecht vindt u op 625 m2 een aantal opstellingen waarmee we u duidelijk kunnen laten zien wat er in een moderne badkamer momenteel allemaal mogelijk is voor u. Het belangrijkste vinden wij dat uw luxe badkamer wel uniek moet zijn en verschillend dan alle andere. Voor uw woning kunnen we een 3D-ontwerp maken waardoor alle details meteen realistisch kunnen worden getoond. Zo realiseren we naar een gesprek met u voor een ontwerp van uw luxe badkamer in Utrecht.

Moderne materialen voor uw luxe badkamer in Utrecht

Met een nieuwe badkamer verwacht men dat het meerdere jaren meegaat, dus het is belangrijk dat het materiaal ook jaren mee gaat. Het is van groot belang dat wij van Badkamer Evolutie werken met materialen van goede kwaliteit, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben. Bij de Badkamer Evolutie zijn we gespecialiseerd in beton-ciré, solid surface en titaanstaal. We werken met materialen waarin vele kleuren beschikbaar zijn en die een mooie uitstraling hebben. Wij vinden het ook belangrijk dat de materialen waarmee we werken makkelijk schoon te maken zijn en natuurlijk lang mee kunnen. Deze materialen gebruiken we voor u bij het aanleggen van een luxe badkamer in Utrecht. Om lang te kunnen genieten van een badkamer moet deze ook perfect worden geïnstalleerd. Dat laten wij doen door zelfstandige ondernemers die hoog gekwalificeerd zijn. In tegenstelling tot personeel hebben deze vakmensen ook belang bij een tevreden klant en zo snijdt het mes aan beide kanten.

Een luxe badkamer in Utrecht conform uw wensen

Bij Badkamer Evolutie hebben wij passie voor ons werk en dat combineren we met ervaring en deskundigheid. De ideeën van de klant is hoofdprioriteit. We werken de ideeën zo goed mogelijk en uniek mogelijk uit. Vanaf het moment dat de klant met ons in gesprek gaat over een luxe badkamer in Utrecht tot het eerste gebruik daarvan kiezen we voor korte communicatielijnen. Dat betekent dat u precies krijgt wat u verwacht en dat er geen onprettige verrassingen zullen zijn. We spreken alles goed met elkaar af waarbij u eerst een 3D-ontwerp te zien krijgt, zodat u al een inzicht heeft van hoe u luxe badkamer eruit komt te zien.

Luxe badkamer in Utrecht? Neem contact op!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een luxe badkamer in Utrecht? Neem vrijblijvend contact op. Dat kan telefonisch op het volgende nummer: 313 02 59 31 31 of u kunt ons opzoeken via onze site. Het is ook mogelijk om langs te komen bij ons in de showroom. Zo kunt u met eigen ogen zien wat wij voor u kunnen doen en betekenen als het op een luxe badkamer in Utrecht aankomt.


Website door BlueBird Media B.V. © | Privacy Beleid | Cookie Beleid