3D badkamer ontwerpen.

De mooiste designs met een 3d badkamer ontwerp tool

U wilt een nieuwe badkamer. Er zijn heel veel mogelijkheden, zo veel dat u misschien wel twijfels heeft over de juiste inrichting. Of wellicht heeft u iets in uw hoofd, maar vraag u zich af hoe dit concept er in het echt uitziet. Vaak is de werkelijkheid toch anders dan het plaatje dat u in uw hoofd heeft. Het zijn bekende problemen. Echter, bij badkamerevolutie behoren die tot de verleden tijd. Wij hebben een super handige oplossing die ervoor zorgt dat de nieuwe badkamer er precies volgens uw wensen uit komt te zien. Namelijk: de 3d badkamer ontwerp tool.

Wij ontwerpen onze badkamers met behulp van dit programma, zo kunt u voordat de badkamer geïnstalleerd wordt alvast in 3d bekijken hoe uw badkamer eruit komt te zien. Er worden eventuele aanpassingen gedaan totdat u helemaal tevreden bent over het resultaat. Zo komen we samen tot het ultieme 3d-ontwerp voor uw schitterende badkamer!

Het proces van een 3d badkamer ontwerp

Hoewel elke badkamer anders is, en het uiteindelijke 3d-ontwerp natuurlijk ook verschilt, doorlopen wij telkens wel hetzelfde proces. Allereerst zullen we in overleg met u vaststellen wat de afmetingen zijn van de ruimte waar de badkamer geplaatst wordt. Vervolgens zullen wij nagaan waar de deuren en eventuele ramen zijn, of waar die geplaatst worden. Wij houden er bij het ontwerp rekening mee welke kant de deur opendraait, om na te gaan of deze niet bijvoorbeeld tegen een kast of badmeubel komt.

Nu wij een goed globaal beeld van de ruimte hebben, is het tijd voor de volgende stap. Wij gaan na, in overleg met u, waar de douche, het toilet en eventuele kasten of badmeubels geplaats kunnen worden. Dankzij al onze ervaring hebben wij een enorm goed ruimtelijk inzicht ontwikkeld. Wij weten precies wat het effect is van een bepaalde opstelling op de sfeer en de uitstraling van uw badkamer. Hierdoor zijn wij erg geschikt om u van adviezen te voorzien. Natuurlijk spelen uw wensen eveneens een belangrijke rol. Wanneer u iets speciaals verlangt, kunnen wij nagaan of het mogelijk is. Wij zijn echte vakmensen, en kunnen u ervan verzekeren dat wij vrijwel alles kunnen uitvoeren.

Hierna ontwerpen wij de betegeling van uw badkamer. Wij beschikken over een enorme variatie aan tegels en andere materialen. Hierdoor kunnen wij de muren en vloer perfect behandelen. Welke stijl u ook verlangt, wij klaren de klus. Met behulp van onze 3d badkamer tool, kunt u voor de installatie precies zien of alles naar wens is, en kunnen desnoods aanpassingen worden gedaan.

Als laatste zullen we uw 3d-ontwerp met aangename details opleuken. Wij kunnen onder meer spiegels, speciale kranen, fraaie lampen of andere accessoires opnemen in het ontwerp. Dit geeft uw badkamer een ‘finishing touch’, u zult versteld staan van het resultaat!

Inspiratie nodig? Bezoek onze showroom

Natuurlijk kunt het voorkomen dat u (nog) niet precies weet welke richting u op wilt met het ontwerp van uw badkamer. Dat is volkomen begrijpelijk. In deze situatie is het aan te raden dat u een bezoek brengt aan onze prachtige showroom. Hier zijn mooie opstellingen te vinden, die u de nodige inspiratie geven. Het mooie is, u hoeft niet een bepaald ontwerp uit de showroom compleet over te nemen, u kunt ook een combinatie maken van bepaalde aspecten uit verschillende opstellingen. U heeft altijd een heleboel vrijheid om de badkamer in te richten zoals u wilt.

Een ander bijkomend voordeel van een bezoekje aan onze showroom: Wij beschikken over uiterst deskundig personeel die u van hele goede adviezen kunnen voorzien. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van sanitair, verder hebben zij een uitgebreide kennis over vele materialen, producten en merken. Met vragen over de installatie van uw badkamer kunt u eveneens bij hen terecht. Twijfel niet en kom gauw langs, wij zullen u met open armen vervangen en u zult versteld zijn van onze deskundigheid. 

Website door BlueBird Media B.V. © | Privacy Beleid | Cookie Beleid | Algemene Voorwaarden