Droombadkamer.

Vindt uw droombadkamer bij Badkamer Evolutie

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Bij badkamerevolutie zit u goed. Wij bezorgen u de badkamer waar u altijd van heeft gedroomd. U moet begrijpen dat dit niet in één keer gerealiseerd is. Het is een proces wat zich over een langere tijd uitstrekt. Wellicht doet u wel twintig jaar met uw nieuwe badkamer, u wilt daarom natuurlijk goed nadenken over het uiterlijk van uw nieuwe badkamer. Hieronder staat precies beschreven welke stappen u moet doorlopen om uiteindelijk uit te komen bij uw droombadkamer, wij geven eveneens een aantal goeie tips. Natuurlijk staan wij klaar om u overal bij te helpen, laat ons weten wat uw wensen zijn!

De eerste stap: inspireren

Voordat u een droombadkamer aanschaft moet u goed weten wat u leuk vindt. Welke materialen vindt u mooi, welke stijlen bevallen u, wat voor sanitaire producten verlangt u, en hoe moet dit allemaal gecombineerd worden in een prachtig ontwerp. Het is lastig om dit allemaal uit uw hoofd te bedenken. Weest u gerust. Wij hebben een aantal handige tips die u veel inspiratie zullen geven, hierdoor zal het ontwerp heel natuurlijk en geleidelijk in u op komen. En worden uw dromen omgezet in de realiteit.

Allereerst is het aan te raden om rond te kijken op onze website. Hier ziet u talloze opstellingen, en het mooie is, u kunt alles gemakkelijk bekijken vanaf de bank. Wij hebben eigentijdse designs, met bijvoorbeeld een matzwarte afwerking die tegenwoordig erg populair is. Verder hebben wij de nieuwste producten die waanzinnig comfort bieden, en u compleet laten ontspannen. Neem bijvoorbeeld onze douches met infraroodstralen, door de warme straling zult u heel erg relaxed worden. Verder zorgen deze douches voor de aanmaak van vitamine-d, waardoor u een stuk meer energie krijgt.

Onze instagrampagina is ook heel interessant. Bent u benieuwd naar het werk dat we bij andere klanten hebben afgeleverd, en wat voor droombadkamers wij al hebben gemaakt? Dan zal deze pagina u gegarandeerd bevallen.

Uiteraard is de beste optie om bij onze showroom langs te komen. U ziet hier een aantal prachtige opstellingen, en er werken specialisten met jarenlange ervaring in het vak. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends, en kunnen u met onze vakinhoudelijke kennis uitermate goed van dienst zijn, ook als u vragen heeft over de montage en realisatie van de badkamer.

Tenslotte zijn er talloze lifestyle magazines te vinden waar u zich op kunt abonneren. Er zijn eveneens vele televisieprogramma’s die interieurdesign als onderwerp hebben. Deze media kunnen eveneens als inspiratiebron fungeren.    

De tweede stap: de voorbereiding

Nadat u de nodige inspiratie heeft opgedaan is het ook belangrijk dat u rekening houdt met de functionele aspecten van de nieuwe badkamer. U zal waarschijnlijk jarenlang doen met deze droombadkamer. Denk daarom goed na wat u nodig heeft. Wilt u een bad, heeft u een kast nodig met veel opbergruimte, verlangt u misschien een tweede wasbak? Houdt er ook rekening mee dat uw leven veranderd in de loop der jaren. U gezinssamenstelling blijft wellicht niet hetzelfde, wat ook consequenties heeft voor uw badkamer. Denk hier vooraf goed over na. Ook andere zaken zoals verwarming, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid zijn belangrijk om stil bij te staan.

De derde stap: het ontwerp

Nadat u precies weet wat u wilt kunnen wij aan de slag gaan. U geeft uw wensen door en wij zullen een prachtig ontwerp maken. We zullen regelmatig in contact staan met u. Desgewenst kunt u aanpassingen doorgeven. Uiteindelijk zult u versteld staan van het prachtige ontwerp, uw droombadkamer komt steeds dichterbij!

Het is belangrijk dat alle maten van de badkamer goed opgemeten worden. Dit is inclusief ramen en deuren, alleen op die manier kunnen wij een goed ontwerp samenstellen.

Wij werken samen met specialisten, zoals de beste architecten. Hierdoor kunt u ervan op aan dat wij prachtige ontwerpen leveren.

De vierde stap: realisatie

Uiteindelijk is het zover uw droombadkamer wordt geïnstalleerd! Een erg belangrijke stap, u wilt ervan verzekerd zijn dat dit goed afgehandeld wordt. Weest u gerust, wij werken samen met de beste vakmensen die het project zullen realiseren. Wij onderhouden al jarenlang een relatie met hen waardoor alles op elkaar is afgestemd. Wij zijn de coördinator, onze collega’s zijn specialisten in het monteren en zullen ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. 

Wij zullen vooraf met u kijken naar een passende planning. Wanneer schikt het voor beide om aan de slag te gaan en de badkamer te plaatsen? Wij zorgen ervoor dat het ideale moment uitgezocht wordt.

Wilt u een droombadkamer? Neem contact op!

Is uw interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op, wij leveren de droombadkamer die u verdient!

 

Website door BlueBird Media B.V. © | Privacy Beleid | Cookie Beleid | Algemene Voorwaarden