Moderne badkamer Utrecht.

Moderne badkamer Utrecht

Badkamer Evolutie ligt in het in centraalste punt van Nederland. Namelijk in Utrecht. Wij zijn ons bewust dat een badkamer onmisbaar is in een woning. Ga je voor een moderne look? Of ga je liever voor een wat minimalistischere of klassieke look? U heeft dan plannen en wij realiseren het volledig naar uw smaak!

Wij leveren het maatwerk wat wij produceren altijd in overleg met u waardoor u niet voor onverwachte kosten of onverwachte ontwerpen en resultaten komt te staan. Hierdoor hebben wij al honderden mensen blij gemaakt met een badkamer die volledig naar hun wens is!

De keuze voor een moderne badkamer in Utrecht

U bent op zoek naar verschillende stylen badkamers en u bent tot de conclusie gekomen dat u voor een moderne badkamer wilt gaan. Nu is de volgende stap om de materialen uit te zoeken, wij bieden een groot scala aan materialen aan wat u kunt gebruiken in uw badkamer. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor beton-ciré, dit is waterdicht, eenvoudig schoon te maken/houden en oogt warm. Of gaat u voor glanzend titaanstaal en grote tegels wat zorgt voor een ruimtelijke badkamer met een moderne uitstraling door de glanzende look. 

De realisatie van uw moderne badkamer

Badkamer Evolutie heeft expertise in zich en zal er alles aan doen om de moderne badkamer die in uw hoofd zit te realiseren. Woont u in Utrecht en bent u op zoek naar een nieuwe moderne badkamer? Dan komt dat perfect uit! 

Na het maken en het uitwerken van de plannen die u in gedachten heeft zullen wij het voortouw nemen en de volledige badkamer bij u thuis bezorgen. Als dat nog niet genoeg is komen wij hem zelfs volledig installeren bij u. Doordat wij een ervaren bedrijf zijn met al honderden gereliseerde moderne badkamers zullen wij u niet teleurstellen uw gemaakte keuze voor een moderne badkamer. 

Wilt u meer informatie?

Mocht u meer informatie willen ontvangen over een moderne badkamer in Utrecht dan horen wij dat graag van u! U kunt geheel gratis en vrijblijven contact m,et ons opnemen voor de mogelijkheden die wij bieden. 

Of kom gezellig langs in onze showroom om een moderne badkamer in Utrecht uit te zoeken. 

Website door BlueBird Media B.V. © | Privacy Beleid | Cookie Beleid