Van ontwerp naar realisatie.

Op het moment dat u ons de opdracht verleent heeft, gaan we samen kijken naar de best passende planning: wanneer zou u graag willen dat e.e.a. gerealiseerd wordt en wanneer zouden wij daadwerkelijk kunnen. In veel gevallen zal er voorafgaande aan de werkzaamheden nog een inspectie ter plaatse plaatsvinden, zodat er een zo zorgvuldig mogelijke planning gemaakt kan worden.

Voor de uitvoering hebben wij gespecialiseerde vakmensen waar wij intensief mee samenwerken. De beste ambachtslieden zijn in het algemeen zelfstandig ondernemers. Aangezien wij alleen willen werken met dergelijke hooggekwalificeerde mensen is het dus een bewuste keuze om niet met eigen personeel te werken. Wij coƶrdineren uiteraard wel het gehele proces, en zijn er tot aan de oplevering bij betrokken en u kunt ons op elk moment gedurende het bouwproces aanspreken op hetgeen er gebeurd.

Uiteindelijk is het moment dan daar: u kunt uw nieuwe droombadkamer gaan gebruiken! Net als u, gaan ook wij er van uit dat u vele jaren ongestoord plezier zult beleven van deze badkamer.  Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan geven wij u ook de zekerheid en garantie die hoort bij een Badkamer Evolutie Badkamer!

Website door BlueBird Media B.V. © | Privacy Beleid | Cookie Beleid