Atoomweg 514 a, 3542 AB, Utrecht +31 30 259 31 31

Maatwerkbadkamer het Gooi

Klanttevredenheid
100%

Wilt u ook een mooie Maatwerk badkamer in Het Gooi

Wilt u een maatwerk badkamer in Het Gooi laten realiseren, dan bent u bij Badkamer Evolutie aan het juiste adres. Wij kunnen een badkamer op maat voor u realiseren die voldoet aan uw wensen. Bij een badkamer heeft u vaak al een beeld voor ogen van hoe het eruit komt te zien. Bij de standaard speciaalzaken beschikt men echter niet altijd over de juiste materialen en kennis om daaraan tegemoet te komen. Daarom is Badkamer Evolutie net een beetje meer. Wij gebruiken exclusieve materialen en doen ons uiterste best om uw droombadkamer voor u te realiseren. Voor een maatwerk badkamer in Het Gooi zijn wij dan ook de juiste partner.

Bespreek uw wensen voor uw maatwerk badkamer

Wilt u een maatwerk badkamer in Het Gooi laten realiseren, dan is het allereerst belangrijk dat u uw wensen uitvoerig bespreekt. Aan de hand daarvan maken wij namelijk het ontwerp. Deze eerste afspraak is geheel vrijblijvend. Dat wil echter niet zeggen dat het voor ons een haastklus is. Voor een gesprek met u nemen we graag de tijd. Het is belangrijk dat uw wensen ons volledig duidelijk zijn voor wij het 3D-ontwerp voor u maken.

Maatwerk badkamer in Het Gooi: 3D-ontwerp

Wanneer wij beginnen met een maatwerk badkamer in Het Gooi, dan is het eerste wat wij doen een 3D-ontwerp tekenen. Op die manier ziet u de badkamer echt voor u. Een 3D-ontwerp is vele malen duidelijker dan een 2D-ontwerp. Dit ontwerp is voor u overigens nog steeds vrijblijvend. Wij maken het ontwerp en staat het u aan, dan gaan we verder praten. Aan de hand van het uiteindelijke ontwerp kunnen wij namelijk de offerte voor u opmaken voor de maatwerk badkamer in Het Gooi.

Maatwerk badkamer in Het Gooi: transparantie staat voorop

Bij Badkamer Evolutie vinden we transparantie belangrijk. Dat geldt zeker als wij een offerte uitbrengen. Daardoor krijgt u achteraf niet te maken met onverwachte kosten. De kosten die wij in de offerte zetten, zijn in principe de uiteindelijke kosten. Daar komen geen extra posten meer bij. Ook in de communicatie zijn we graag transparant. We maken met u de afspraken voor de realisatie van de maatwerk badkamer in Het Gooi. Het spreekt voor zich dat wij ons aan die afspraken houden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een maatwerk badkamer in Het Gooi en omstreken? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons een e-mail sturen of ons gewoon even bellen.