Atoomweg 514 a, 3542 AB, Utrecht +31 30 259 31 31

Maatwerkbadkamer Amstelveen

Klanttevredenheid
100%

Maatwerk badkamer Amstelveen

Wanneer het om een maatwerk badkamer in Amstelveen gaat, dan weet Badkamer Evolutie precies wat er moet gebeuren. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve materialen, zoals beton-ciré en solid surface. Dat zijn niet alleen materialen die er mooi uitzien, maar ze zijn ook nog eens gemakkelijk schoon te houden. Dat betekent een elegante badkamer op maat die bijna onderhoudsvrij is. Natuurlijk wilt u daar lang van kunnen genieten. Laat uw maatwerk badkamer in Amstelveen dan ook door een professional realiseren. Badkamer Evolutie staat graag voor u klaar.

Maatwerk badkamer in Amstelveen: het gaat om uw wensen

Bij maatwerk draait natuurlijk alles om u. Voor een maatwerk badkamer in Amstelveen is het dan ook belangrijk dat we met elkaar om de tafel gaan zitten om uw wensen uitvoerig te bespreken. Een eerste afspraak is geheel vrijblijvend, net als het 3D-ontwerp en de offerte die daarbij horen. Toch nemen wij hier uitgebreid de tijd voor. Wanneer u overgaat tot de aanschaf van een badkamer, dan is dat een hele investering. Dat is precies de reden dat wij er voldoende tijd voor nemen.

Een 3D-ontwerp van uw maatwerk badkamer in Amstelveen

Naar aanleiding van het gesprek dat we gehad hebben, maken we een duidelijk 3D-ontwerp voor u. In dit ontwerp kunt u precies zien hoe uw maatwerk badkamer in Amstelveen er uit zou kunnen zien. Natuurlijk kunnen hier nog wijzigingen in aangebracht worden. Als u precies aangeeft wat u anders zou willen zien, dan tekenen wij uw droombadkamer voor u uit.

Een vrijblijvende offerte voor een maatwerk badkamer in Amstelveen

Is het 3D-ontwerp van uw maatwerk badkamer in Amstelveen naar tevredenheid? Dan kunnen wij u ook een offerte op maat geven. Aan de hand van het ontwerp stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Hierin staat transparantie voorop. Dat wil zeggen dat wij het belangrijk vinden dat u duidelijkheid heeft. We geven u een uiteindelijke totaalprijs. U hoeft daar dus geen extra kosten meer bij te verwachten. Dat zorgt voor een prettige samenwerking.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een maatwerk badkamer in Amstelveen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Ook in andere plaatsen kunnen wij voor een maatwerk badkamer zorgen. We zijn gevestigd in Utrecht en werken in de wijde omgeving daarvan. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en stuur ons een e-mail of bel ons. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom.