Atoomweg 514 a, 3542 AB, Utrecht +31 30 259 31 31

LuxeBadkamer Woerden

Klanttevredenheid
100%

Luxe Badkamer Woerden

Bent u al een tijdje op zoek naar een badkamer die op uw wensen aansluit, maar ziet u overal hetzelfde? Dan heeft u nog geen bezoek gebracht aan onze showroom in Utrecht. Hier ziet u op 625 m2 in totaal 30 badkameropstellingen die u een idee geven hoe wij denken over het ontwerpen op basis van uw droom. Kijk gerust een tijdje rond en dan zult u ook merken dat de afwerking perfect is. Tenslotte is perfectie ook ons principe. Voor een luxe badkamer in Woerden moet u dus in Utrecht zijn. Laat u verrassen door gebruik van bijzondere materialen en door oplossingen voor problemen in plaats van die te ontwijken.

Een ontwerp voor een luxe badkamer in Woerden

Heeft u er genoeg van dat men u steeds standaard merken, materialen en opstellingen probeert te verkopen als u op zoek bent naar de luxe badkamer in Woerden van uw dromen? Bij Badkamer Evolutie verrassen wij u graag met wat mogelijk is vandaag de dag als het gaat om moderne badkamers. Wij zijn specialisten in het gebruik van onder meer beton-cisé, solid surface en titaanstaal. Benieuwd hoe dat er in een ontwerp uitziet? Natuurlijk kunnen we u dat laten zien in een 3D-omgeving. Door gebruik te maken van maatwerk meubels, spiegels en wasbakken kunnen wij wel die luxe badkamer in Woerden realiseren waarnaar u op zoekt bent.

Realisatie van een luxe badkamer in Woerden

Als u besluit uw luxe badkamer in Woerden door ons te laten realiseren, hoeft u zich geen zorgen te maken over de afwerking en de planning. Wij werken bewust met zelfstandige ondernemers die de badkamer gaan installeren. Natuurlijk coördineren wij het gehele proces en kunt u ons ook blijven aanspreken tijdens deze periode. Omdat wij uitsluitend gebruik maken van hooggekwalificeerde vakmensen kunnen wij ook probleemloos luxe badkamers ontwerpen met grote of zelfs ultragrote tegels. Deze geven een moderne badkamer een extra luxe ‘look’.

Vrijblijvende offerte voor een luxe badkamer in Woerden

Uiteraard is een offerte helder en transparant en hoeft u zich na aflevering geen zorgen te maken over extra kosten. Op die manier is het aanschaffen van een luxe badkamer in Woerden geen moeilijk proces meer. Neem vrijblijvend contact met ons op via de website, telefoon of kom langs in de showroom.