Atoomweg 514 a, 3542 AB, Utrecht +31 30 259 31 31

LuxeBadkamer Nieuwegein

Klanttevredenheid
100%

Luxe Badkamer Nieuwegein

Gemak dient de mens. Dat geldt niet alleen voor een luxe badkamer in Nieuwegein, maar ook voor het ontwerpen daarvan. Met de moderne techniek kan dat meteen in 3D en krijgt u direct een realistische indruk van uw nieuwe luxe badkamer in Nieuwegein. Dat ontwerp maken we meestal nadat we uitgebreid met u hebben gesproken over uw wensen en u hebben gewezen op de moderne materialen en technieken die we gebruiken.

Ruime keuze voor uw luxe badkamer in Nieuwegein

Bij de 30 opstellingen van badkamers in onze showroom kunt u een goede indruk krijgen van wat we bedoelen met ‘perfectie is principe’. De badkamers in de showroom zijn geen standaardmodellen die zo kunnen worden overgenomen in uw woning. Ieder huis is tenslotte anders en iedereen heeft een andere voorstelling van de badkamer van zijn of haar dromen.

Een luxe badkamer in Nieuwegein netjes opgeleverd

Als u besluit te kiezen voor het ontwerp dat we speciaal voor u hebben gemaakt, kunnen wij beginnen de offerte op te stellen. Uiteraard kunt u kiezen voor een complete installatie of uitsluitend de materialen. In beide gevallen kunt u er verzekerd van zijn dat er geen kosten bij zullen komen. Wij kiezen voor transparantie en helderheid. Dat geldt ook voor de installatie van de luxe badkamer in Nieuwegein en het tijdsbestek waarin dat kan plaatsvinden. Een eerste inspectie geeft ons daarbij vaak de duidelijkheid. Wij hebben bewust gekozen om geen personeel in dienst te nemen voor het installeren. Dat laten we over aan hooggekwalificeerde installateurs die zelfstandig ondernemer zijn. Wij houden de regie over de opdracht en u kunt ons ook altijd erop aanspreken tijdens het gehele proces. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw luxe badkamer in Nieuwegein volledig aan uw wensen voldoet en in perfectie wordt geïnstalleerd.

Kwaliteits materialen voor een luxe badkamer in Nieuwegein

Als u al een tijdje op zoek bent naar een luxe badkamer in Nieuwegein, heeft u vast ook al gemerkt dat er bijna overal dezelfde materialen en merken worden geadviseerd. Dat is voor het gemak van de installateurs en niet voor. Bij ons is dat anders. Wij gebruiken materialen zoal titaanstaal, beton-ciré en solid surface. Hierdoor kunt u de luxe badkamer in Nieuwegein kiezen die u in gedachten had. Natuurlijk horen hier maatwerk meubelen, spiegels, wastafels en douchewanden bij. En natuurlijk passen grote of ultragrote tegels ook perfect in een modern ontwerp.
Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact op. Dat kan via de website of telefonisch, maar u kunt natuurlijk ook in de showroom langs komen.