Atoomweg 514 a, 3542 AB, Utrecht +31 30 259 31 31

Luxe Badkamer voor het Gooi

Klanttevredenheid
100%

Luxe Badkamer voor het Gooi

Badkamer Evolutie kiest voor bijzondere badkamers waar perfectie het principe is.
Dat betekent dat u voor een luxe badkamer in het Gooi zeker ook onze showroom in Utrecht moet komen bekijken. Hier vindt u op 625 m2 een aantal opstellingen waarmee we duidelijk willen maken wat in een moderne badkamer momenteel mogelijk is. Voor uw woning kunnen we een 3D-ontwerp maken waardoor alle details meteen realistisch kunnen worden getoond. Zo realiseren we naar een gesprek met u het ontwerp van uw luxe droombadkamer in het Gooi.

Moderne materialen voor uw luxe badkamer in het Gooi

Een nieuwe badkamer is bedoeld om vele jaren mee te gaan. De keuze van materialen is hierbij dus van groot belang. Maar natuurlijk moeten uw wensen voor de badkamer niet ondergeschikt worden aan de materiaalkeuze. Bij de Badkamer Evolutie zijn we gespecialiseerd in beton-ciré, solid surface en titaanstaal. Dat betekent dat we met materialen werken die mooi zijn en in alle kleuren beschikbaar zijn. Bovendien zijn deze materialen makkelijk schoon te maken en gaan ze lang mee.
Natuurlijk gebruiken we deze materialen ook voor een luxe badkamer in het Gooi.
Om lang te kunnen genieten van een badkamer moet deze ook perfect worden geïnstalleerd. Dat laten wij doen door zelfstandige ondernemers die hooggekwalificeerd zijn. In tegenstelling tot personeel hebben deze vakmensen ook belang bij een tevreden klant en zo snijdt het mes aan beide kanten.

Een luxe badkamer in het Gooi geheel naar wens

Bij Badkamer Evolutie hebben wij passie voor ons werk en dat combineren we met ervaring en deskundigheid. We gaan voor badkamers die dromen waarmaken van onze klanten en kiezen altijd voor transparantie. Vanaf het moment dat u met ons in gesprek gaat over een luxe badkamer in het Gooi tot het eerste gebruik daarvan kiezen we voor korte communicatielijnen. Dat betekent dat u precies krijgt wat u verwacht en dat er geen onprettige verrassingen zullen zijn. Een badkamer is bij ons een badkamer waar u trots op kunt zijn en blijven. Wij tekenen graag een 3D-ontwerp voor u, zodat u uw droombadkamer in het klein al voor u ziet.

Luxe badkamer in het Gooi? Neem contact op!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een luxe badkamer in het Gooi? Neem vrijblijvend contact op. Dat kan telefonisch of via onze site. Langskomen in de showroom is ook mogelijk. Zo kunt u met eigen ogen zien wat wij voor u kunnen betekenen als het op een luxe badkamer in het Gooi aankomt.